Projecttype: Finse sauna

Van boven

In deze smalle ruimte paste deze prachtige Red Cedar sauna. Een heel goede keus. Tip voor iedereen die een sauna overweegt. Bel mij voordat de aannemer begint. Hier moest een wandje worden afgebroken omdat de materialen niet geschikt waren. Die kosten kun je je besparen!

Meer lezen
De sauna staat te pronken met mooi weer

In Groningen heb ik op een dakterras een uitbouw gerealiseerd met daarin een sauna gemaakt van inlands Red Cedar. De buitenzijde is afgewerkt met milieuvriendelijk verduurzaamd Siberische larix. Dit project was te groot voor mij alleen, dus ik heb Michiel Goeman gevraagd om te helpen.

Meer lezen

In Witteveen heb ik een sauna gebouwd. De buitenzijde is afgewerkt met Siberische larix en milieuvriendelijk verduurzaamd Douglas. Het terras op de veranda is van inlands eikenhout. De sauna is van binnen afgewerkt met inlands red cedar en espen bankjes. De vloer is van Frans eiken.

Meer lezen
B&B De Syrinx

In de prachtige Bed&Breakfast de Syrinx van Ben en Annegreet mocht ik een sauna bouwen in de hoek van hun grote woonark. Het is een sauna met combi-oven geworden, van western red cedar en espen bankjes. De buitenzijde is afgewerkt met prachtige Siberische Larix. Het is samen met de douche en het voetenbad een heus […]

Meer lezen
Het buitenhuis, hier moest het gebeuren

In Westeremden heb ik in een nieuw gebouwd gastenverblijf een western red cedar sauna gebouwd met espen bankjes. Er was weinig ruimte, dus ik heb de lage bank als schuifbank uitgevoerd. De kachel is extra smal. Om opgieten toch mogelijk te maken is de kachel schuin geplaatst.

Meer lezen