Rob op het dak

Rob op het dak

Na een lange carrière in de ICT met een eigen succesvol ICT-bedrijf, Hot ITem vond ik het een paar jaar geleden belangrijk om met mijn handen te gaan werken. Ik heb mijn hele leven altijd veel geklust en gebouwd. En goed opgelet als er een goede timmerman in de buurt was. Daar heb ik de kunst afgekeken.

Ondernemer

Ik ben altijd  ondernemer geweest. Het lag dus niet voor de hand om in loondienst te gaan. Werken voor een baas is niet mijn sterkste kant. Werken voor klanten kan ik als geen ander. Het moest dus wel weer een eigen bedrijf worden.

Sauna

Ik had voor de boerderij al een tijdje een buitensauna op mijn verlanglijst staan. Ik ben groot saunaliefhebber. De ruimte die ik daar voor gereserveerd had lag echter vol met materialen zoals de mooie eiken vloer die ik voor in huis in één partij had gekocht. In het voorjaar van 2011 was het echter zover. Ik heb de sauna gemaakt. Dat was een mooi project. Op dat moment vielen de puzzelstukjes in elkaar, het idee was geboren: “Ik word sauna-timmerman”. Na een groot aantal uitgevoerde projecten kan ik nu zeggen dat ik mijn gedroomde carrière heb gevonden.