18 maart 2012

Sauna advies en ondersteuning

Advies en ondersteuningAls u thuis een sauna wilt creëren komt u voor veel vragen te staan. Wat is een goede plaats? Hoe groot moet de sauna zijn? Welke kachel heb ik nodig, hout, elektrisch, gas en hoeveel vermogen? Moet de elektrische installatie worden aangepast? Welk hout zal ik kiezen? Wordt het maatwerk of een bouwpakket? Hoe moet het met de isolatie? En er zijn nog veel meer vragen te beantwoorden voordat u tot een verantwoorde aanschaf kunt overgaan.

Advies bij de aanschaf

Ik wil u graag van dienst zijn bij dit voortraject en ik kan u adviseren over alle vragen die u heeft. Ik wil hiervoor graag met u al uw wensen doornemen om tot een optimaal ontwerp van de sauna te komen. De sauna die u aanschaft moet passen bij uw huis en bij het beschikbare budget.

Ondersteuning bij de bouw van de sauna

Als u zelf handig bent maar geen ervaring hebt met sauna-bouwen dan kan ik u ondersteunen bij de bouw. Dit kan heel praktisch doordat ik u delen van het werk uit handen neem, maar ook meer theoretisch als u even niet weet hoe het verder moet. Ik wil u in beide gevallen graag vooruit helpen.