18 maart 2012

Sauna Bouwpakket

Sauna bouwpakketten hebben een aantal voordelen. De prijskwaliteitverhouding ligt vaak gunstig omdat ze fabrieksmatig  worden geproduceerd.bouwpakket

Kwaliteit

Sauna Bouwpakketten zijn in vele kwaliteiten leverbaar. Ik wil u graag helpen bij de selectie van een sauna bouwpakket. Een aantal aspecten is hierbij van belang en neem ik graag met u door. Zijn  het afwerkingsniveau en de uitraling conform uw verwachting? Hoe is de inpassing in de ruimte die u voor ogen staat? Zijn er nog andere mogelijkheden in andere ruimtes? Welke technische aanpassingen zijn daar voor nodig?

Bouw en installatie

Als u een bouwpakket heeft aangeschaft kan ik u bijstaan bij de opbouw. Ik kan de installatie ook geheel voor u uitvoeren om u alle zorgen uit handen te nemen. Het monteren van een standaard pakket kost uiteraard wat minder tijd dan de bouw van een maatwerksauna.

Buitensauna

Er zijn ook complete tuinhuisjes met saunavoorzieningen te koop als bouwpakket. Ook deze wil ik graag met u of voor u realiseren. In het bijzonder kan ik de tonsauna van Sietse Ronner aanbevelen.