Het mooiste is natuurlijk om maatwerk te leveren. Het is prachtig om samen met de opdrachtgever en een gegeven ruimte een optimaal ontwerp te maken. U bepaalt zelf binnen de mogelijkheden hoe uw sauna er uit komt te zien. Het is immers een luxe, laat die dan ook zo mooi mogelijk zijn.

Maatwerkwensen

Uw wensen zijn leidend bij het ontwerp. Ik neem met u de  tijd om alle mogelijkheden te bespreken. Hierdoor weet u wat u krijgt en weet ik wat ik maken moet.

Ruimte

De ruimte waar u de sauna wilt hebben is de enige begrenzing aan de mogelijkheden. De sauna kan binnen worden geplaatst in een bestaande kamer. De omvang van die kamer geeft dan de maximale grootte aan. We kunnen ook in de tuin een buitensauna plaatsen. Dit geeft een extra dimensie aan de sauna. De plaatsing moet dan zodanig zijn dat u voldoende privacy heeft.

Fins of Infrarood

U kunt uiteraard kiezen uit een Finse of een Infraroodsauna. Ik wil u graag adviseren over de juiste sauna in uw geval. Infraroodsauna’s kunnen vaak op de meest onmogelijke plaatsen nog wel gemaakt worden.

Materialen

Voor de materialen kunnen we diverse houtsoorten nemen, variërend in prijsklasse.  Alle materialen hebben een hoogwaardige uitstraling. De keuze is aan u. Ik zoek al het hout voor het maatwerk zelf uit, dus de kwaliteit is gegarandeerd.

Afwerking van de sauna

Voor de afwerking kunt u uit verschillende niveaus kiezen. U kunt kiezen voor een landelijke afwerking van de sauna met rustieke aftimmering tot uiterst verfijnd, strak en modern vakwerk.

Kosten

Welke afwerking u ook kiest. Ik kan altijd een concurrerende prijs aanbieden omdat ik geen overheadkosten heb. Ik heb geen personeel, geen voorraad en geen showroom.